We are here to give you information about tourist spots awesome in South Sulawesi. We are not a travel agency you must pay dearly. we are here to give you the ease of travel in our country, with a sense of comfort that you would feel. We will help you to continue to feel safe and comfortable to your destination. +6285299975223 information wawan / South Sulawesi Indonesia

Rabu, 20 Juli 2016

Tanjung Bara, Bulukumba, Zuid-Sulawesi, Indonesië


Lange reis naar de gestrande voelt het de moeite waard als de voeten gestreeld-gladgestreken zand zo zacht als meel. Demi sebentang verborgen witte stranden en blauwe zee. Perfect voor het verbergen, behalve van de blik van de maan 's nachts.
Tijdens het wachten op de schemering, Shinta Reinhard (50) ter nagedachtenis aan haar overleden man, die tien jaar geleden gestopt in deze Bara Beach, in het midden van een reis avontuur op een boot in de Indonesische wateren. Bij aankomst van het schip toen het was, de man nationaliteit Duitsland werd verliefd op de onschuld van deze verborgen stranden. Turkse Bara bevindt zich in Tanjung Bira, Bulukumba, Zuid-Sulawesi.
"We kochten het land hier. Echter, deze nieuwe bungalow werd gebouwd in 2008. In eerste instantie voor een prive-retraite, maar uiteindelijk gebruikt voor een verblijf zoals het nu is. Als je hier bent geweest het is honkbal vertrouwde drukte van de wereld, "zei Shinta, de oorsprong van Medan.
Shinta waar. Tranquility in Bara Beach werd weggespoeld. De enige "ruis" is gewoon de golven die tamme strand geworpen. Niet ver van Bara Beach is er een beschermd bos bewoond door apen zonder staart en een verscheidenheid van wilde vogels werden onstuimig bercericit in de ochtend. Als je geluk hebt, kunnen we zien de apen opduiken in kleine straatjes die de toegang tot Bara Beach geeft.
Niet ver daar vandaan Bara Beach meer populaire stranden, namelijk Bira strand. Zowel het strand is slechts ongeveer 3 kilometer. Vergeleken Turkse Bara waarvan de locatie is een beetje geïsoleerd, Bira strand een favoriete bestemming voor Bulukumba en de omliggende gemeenschappen. Tanjung Bira ligt op ongeveer 180 kilometer van Makassar, door middel van Jeneponto. Echter, omdat de wegen zwaar beschadigd tientallen kilometers aan Jeneponto, de totale reistijd met de auto kan rekken tot 5 uur.
Hoewel populairder dan Bara Beach, zijn Bira strand voorwaarden die minder goed onderhouden. Op het gebied van het eigenlijke strand is prachtig, er zijn veel verspreide prullenbak. In de mate dat soms lijken buitenlandse toeristen die bereid zijn op te halen het plastic afval dat het strand Bira bezaaid.
Als het tij laag is, kan Bara Beach te bereiken via een wandeling langs de lijn van Bira Beach in het westen. Een ander alternatief is door middel van een klein bos met smalle straatjes. Het alternatief pad ligt hoger dan de kustlijn om zo te bereiken de kust moeten door de klif. De toegang is enigszins moeilijk het kan eenvoudig met een trap gesneden op de rots in de eigendom herberg Shinta gebied die hoog stond op een rots te zijn.
Er zijn slechts twee hotels in de omgeving van Bara Beach. De herberg is eigendom Shinta, namelijk Bara Beach Bungalow, slechts zes kamers in de vorm van bamboe bungalow. Terwijl de herberg ligt ook weer kleine aangrenzende met een beperkt aantal kamers. Toch missen de inn dat maakt vrede wakkerder Bara Beach. Bezoekers die de meeste toeristen uit Europa, vooral Duitsland leek. "Misschien omdat we in Duitsland werden bevorderd, zo veel Duitse toeristen zijn hier. Ik en mijn zoon woont nog steeds in Duitsland, maar regelmatig Bara per jaar," zei Shinta.
Island Liukang
De dagen op het strand Bara deze eenzame kan gewoon leyeh-leyeh worden besteed aan het strand in de schaduw van palmbomen, of gewoon genieten van de binnenplaats balkon op de rotsen, zwemmen in de zee van schuine, Linger staren in de schemering, dan veranderd melamuni maan op de avond,
In de ochtend, we zijn ook in staat om over te steken naar het eiland Liukang leek vrij duidelijk uit Bara Beach. Met de vissersboot, kan Liukang Island worden bereikt in ongeveer 20 minuten. Bezoekers worden meestal geleid Liukang om te snorkelen of duiken in kalme wateren met mariene parken rond de rotsachtige kleine eiland.
Syarief (40), een van de lokale vissers, huren boot voor Rp 250.000 voor een volledige dag. Niet alleen reed, Syarief zelfs bereid om te komen om te zwemmen begeleiden toeristen die niet bekend zijn snorkelen. Syarief bieden ook snorkeluitrusting voor toeristen die niet over de apparatuur niet dragen. "Laten we de vis Nemo", zegt Syarief, verwijzend naar de vis in een cartoon Finding Nemo.
Liukang dit kleine eiland had alleen een stuk strand die positie enigszins klimmen van de waterkant. Er zijn geen accommodatie hier. Af en toe toeristen besluit te blijven met het opzetten van een tent op het strand of verblijf thuis woont. Syarief leven in Liukang gewoon een ruimte voor toeristische accommodatie in een eenvoudig huis. "Wie weet wanneer-als er niemand wil blijven," zei hij.
Naast snorkelen en duiken in het kristalheldere wateren rond het eiland Liukang, we zijn ook in staat om de schildpad te fokken grote bezoeken. De locatie vlak naast de kust van het eiland Liukang uitzicht op Tanjung Bira. "Kom zwemmen met een ritje in de schelp. Kids altijd leuk om te spelen met schildpadden die hier komen," zei Syarief.
Door de late namiddag, Syarief snel reed terug toeristen die de boot verhuurd aan Tanjung Bira. Zolang het zeewater niet te wijken, zodat het schip gemakkelijker zijn te stoppen.
Heldere blauwe hemel overdag weemoedig aan het eind van de avond keek begon met ranken vage oranje op de horizon. Ah, verwijdert u eerst alle visuele schoonheid. Belly honger na een dag van snorkelen leek al te worden bezocht door de zachte vlees verbrand zwarte grouper aan de waterkant.
Wilt u veilig en gemakkelijk te reizen, neem dan contact met ons op om u te begeleiden naar de destination.do geen zorgen te maken, zijn wij u graag toeristen naar de ontwikkeling van het toerisme in Indonesië te ondersteunen, met name in Zuid-Sulawesi. De kosten van de tour zal een prijs veel goedkoper dan de kosten van de tour usually.especially als je een student vakantie in Indonesië bent ontvangen.
Als u geïnteresseerd bent met onze goedkope diensten, neem dan contact met ons op via +6285299975223 (mobiel)
Share:

0 komentar :

Posting Komentar

About

We are here to give you information about tourist spots awesome in South Sulawesi. We are not a travel agency you must pay dearly. we are here to give you the ease of travel in our country, with a sense of comfort that you would feel. We will help you to continue to feel safe and comfortable to your destination. +6285299975223 information wawan / South Sulawesi Indonesia
Diberdayakan oleh Blogger.

Blogger templates